LinkedIn profiel 100% zonder 3 aanbevelingen? - Business Coaching, Lead Generation, LinkedIn Training, LinkedIn Consulting, LinkedIn Coaching

100% complete profile linkedin coach linkedin trainingHet mooie van LinkedIn is dat zij continue veranderingen doorvoeren zonder het ook maar iemand te laten weten! Dit houdt het spannend. Elke keer weer een vrolijk moment: “Wow, volgens mij hebben we net iets nieuws ontdekt!” Daarnaast is het natuurlijk ideaal voor elke LinkedIn coach en LinkedIn trainer… stel je voor dat LinkedIn wijzigingen luid en duidelijk aankondigt en er dan nog tekst en uitleg bij geeft ook! Dan ben je als trainer toch zo out of business!

Vorige week moest ik goed de slaap uit mijn ogen wrijven. Ik zag bij een deelnemer van de LinkedIn training een ‘95% complete profile’ ZONDER RECOMMENDATIONS! Die avond meteen op zoek naar een verklaring. Niet gevonden. Daarom niet getreurd. Zoals gezegd, de onverwachte veranderingen binnen LinkedIn houden het spannend!

Vandaag zag ik de vraag op Twitter langskomen: 100% complete profile linkedin coach

 

 

 

Inmiddels meer LinkedIn trainers gehoord die het verschijnsel tegen komen. Ik denk dat het voor veel mensen een verademing is dat zij nu zonder ‘recommendations’ de status van ‘100% complete profile’ op LinkedIn kunnen bereiken. Ergens is het ook jammer. Het was zo’n mooi duwtje in de rug om over die schroom heen te stappen en aanbevelingen te vragen.

Is jouw LinkedIn profiel nog geen 100% en heb je geen ‘recommendations’? Neem dan nu de laatste stappen om de 100% te bereiken en deel hieronder hoe jouw LinkedIn profiel 100% compleet status bereikt heeft zonder aanbevelingen! Ik ben benieuwd…