Leuk boek: LinkedIn Marketing. Petra Fisher, LinkedIn Trainer zegt over dit boek...

LinkedIn-Marketing-in-60-Minuten-Boek-aanbevolen-door-Petra-Fisher-LinkedIn-Trainer-LinkedIn-Coach-Training-Coaching-Expert
LinkedIn Marketing in 60 Minuten

Voor wie regelmatig kijkt op de site Frankwatching is Martine Meijburg geen onbekende. Ik was dan ook blij verrast toen ik gevraagd werd of ik haar boekje wilde lezen en er dan een stukje over schrijven. Ik vroeg me af of het boekje echt in 60 minuten te lezen is (never mind the inhoud, eerst de feiten checken ;-)). Op drie willekeurige plekken in het boek de stopwatch ernaast, hoe lang doe ik over een dubbele pagina? Bij iedere test kwam ik uit op 57-58 seconden. Conclusie 1: het boek is wat het belooft: volledig te lezen in 60 minuten.

Snel LinkedIn marketing in 60 minuten lezen?

Nee! Daar doe je het boek onrecht mee aan. De tekst binnen te tijd lezen is goed haalbaar. Alles tot je door laten dringen onmogelijk. Het boek staat bomvol zinvolle informatie. Je leert op eenvoudige manier de principes van marketing èn hoe je dit via LinkedIn uit kunt voeren: “LinkedIn Marketing”.

Is LinkedIn Marketing in 60 minuten geschikt voor beginners?

Het is zeker geen “voor dummies” boek. Het leest prettig, maar de stof is niet altijd eenvoudig. Ondanks het zeer handzame formaat (past in elke binnenzak of handtas) is de tekst gedegen, gedetailleerd en met flink wat jargon. Wil je graag ècht weten hoe je LinkedIn marketing aanpakt èn waarom je het op die manier aanpakt? Dan is dit boekje een must. Ik ga het zeker nog eens herlezen. Dat is het fijne van de 60 minuten. Het is niet erg om het nog eens rustig opnieuw te lezen.

Wat maakt LinkedIn Marketing in 60 minuten bijzonder?

Het is gedegen en compleet. Het begint met een goede inleiding op LinkedIn. Vervolgens lees je stap voor stap hoe je LinkedIn Marketing zinvol inzet. Compleet met strategie en content kalender. Je leest het in 60 minuten uit en doet kennis op van een week!

Titel: LinkedIn Marketing in 60 minuten
Auteur: Martine Meijburg
Uitgever: Haystack
Jaar: 2013
Mediatype: zowel in paperback als in ebook (140 pagina’s)
Prijs: € 12,50
Bestellen: LinkedIn Marketing in 60 minuten

Het is natuurlijk erg leuk om zomaar een boekje te krijgen met de vraag een stukje te schrijven. Zelf ben ik erg van de ‘caring is sharing’ dus vroeg ik meteen: “Mag ik dan ook een exemplaar onder de lezers van mijn blog verloten?” Dat mocht! Plaats comment (zie vraag in het rood hieronder) en loot mee voor je eigen exemplaar.

Wat maakt voor jou dat je met een LinkedIn boek op de bank kruipt in plaats van je informatie van internet te halen?”