7 Dagelijkse dingen om op LinkedIn te doen: Linked Tips [leestijd: 2.5 min] - LinkedIn Training, LinkedIn Consulting, LinkedIn Coaching

ALT-LogoNOINJe hebt vast wel eens gehoord van mensen die leads genereren via LinkedIn.

Vraag je je af hoe je lid van deze LinkedIn Success Club wordt?  Hier is het geheim: consistent connecten en de dialoog aangaan. Zo simpel is het. Waar moet je op letten om interactie te hebben?

Wat zijn de beste dagen om actief te zijn op LinkedIn? Monitor de mensen met wie je contact wilt en zie op welke momenten zij actief zijn op LinkedIn. Dit is belangrijk, wil je de dialoog aangaan, dan moet je er zijn als zij er zijn. Is je prospect actief op zondagavond, dan is dat voor jou het moment om te posten en mensen te betrekken. Maandag tot en met vrijdag wordt de meeste content geplaatst. Maar de meeste interactie vindt plaats donderdag tot en met zondag.

Carol Smith CEO Advanced LinkedIn TipsDit is het begin van een artikel van Carol Smith, lees het oorspronkelijke artikel 7 Daily Things to do on LinkedIn: Advanced Linked Tips met 7 slimme eenvoudig toe te passen strategieën.

>>> Welke strategie ga jij meteen toepassen? <<<